10% korting op WileyX zonnebrillen

- Verloopt:

0 Reacties

succes 100%

Coupon Details

WileyX-Shop voor al uw Wiley X zonnebrillen!

De WileyX-Shop is dé geautoriseerde dealer voor Wiley X zonnebrillen. De WileyX-Shop is dé plek voor je nieuwe Wiley X zonnebril. We hebben alle modellen Wiley X zonnebrillen zoals de Active, Street, Climate Control en Black Ops series en kunnen deze snel leveren.

Ook voor gecertificeerde veiligheidsbrillen (ook op sterkte) is Wiley X het uitgelezen merk. Geen enkele andere veiligheidsbril geeft je de bescherming van een WileyX bril, terwijl er geen concessies worden gedaan aan een stoer en robuust ontwerp.

WileyX brillen zijn van oorsprong ontworpen voor het Amerikaanse leger en zijn daardoor van onbetwiste topkwaliteit en duurzaamheid waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wiley X brillen worden door veel overheidsinstanties zoals brandweer, politie en leger als voorkeurs veiligheidsbril gebruikt. Door het uitgekiende ontwerp en de perfect gepolariseerde glazen heb je een perfect helder zicht onder alle omstandigheden.

Heb je een vraag over onze producten, stel die dan aan “info @ wileyx-shop.nl” (zonder de spaties) Wil je liever bellen dan kan dat ook op 010-4358479. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 14.00 uur. Wileyx-Shop is de officiële dealer met een eigen showroom dus je kan op afspraak ook langskomen om te passen.

Waarom WileyX-Shop.nl?
* Voordelige prijzen en super deals.
* Groot assortiment, alle modellen.
* Veilig online winkelen en beveiligd betalen.
* Aangesloten bij Qshops.org thuiswinkel organisatie.

Laat commentaar achter

 

Je moetingelogdzijn om te reageren.