De topnieuwigheden in een overzicht

Beatbox Pro 2: Let it rip!


Exclusief Premium: de nieuwe Beatbox Pro 2 biedt je authentieke drumgeluiden en grooves voor elke muziekstijl! Maak je beat nog vetter met geraffineerde loops en 32 steps.

 

Alles onder controle voor je mix


Alles onder controle voor je mix. Met modernEQ heb je directe invloed op je geluidsspectrum: je wilt bepaalde gebieden versterken, verzwakken of filteren? Dit werkt met deze eenvoudige plug-in in een handomdraai en klinkt zeer professioneel.

 

Deze effecten betoveren
je sporen


Audio-effecten gemakkelijk gemaakt: de wizardFX Suite is nu volledig opgenomen in MUSIC MAKER PREMIUM. Dankzij de eenvoudige interface kun je je producties uiterst intuïtief en snel bewerken. Dit is hoe je je geluid afstemt.
Soundpools: duik erin en ga aan de slag.

Soundpools: duik erin en ga aan de slag


Met perfect op elkaar afgestemde en gemixte loops ontstaat je eigen song als vanzelf - en de sound hoeft zich niet te verschuilen achter de huidige chart-producties. Of het nu rock, indie, metal, house, hiphop of pop is - je vindt gegarandeerd jouw stijl.

 

Tutorials voor elk niveau


Het is makkelijk om te beginnen, maar je blijft leren! Ontdek de Music Maker tutorials en laat je inspireren: van basiskennis en praktische tips tot geavanceerde technieken, je vindt hier alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met muziek maken.

Creatief in je vrije tijd.


"Muziek is mijn leven - en ik kan nu zelf producer zijn. Het is leuk en ontspant me aan het eind van de dag. Zo komt er meer creativiteit in mijn vrije tijd."
Lia, 24