Maes & Hills, de mooiste tas, rugzak, koffer en portemonnee online

Exclusief, stijlvol en met passie gemaakt. Italiaanse leren tassen en accessoires waarvan je hart sneller gaat kloppen koop je online bij Maes & Hills Collection. Elk seizoen kiezen wij voor jou de mooiste modellen handtassen, aktetassen, laptoptassen, rugzakken en reistassen. Naast gerenomeerde merken zoals The Bridge en Piquadro gaan wij ook op zoek naar de meer lokale kleinere ontwerpers die het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Je ziet de liefde voor het vak terug in het design, de kwaliteit van het leer en de afwerking van Maes & Hills tassen. Daarnaast hebben we het assortiment aangevuld met bekende Italiaanse merken, zoals Patrizia Pepe en Gianni Chiarini. Deze merken staan beide bekend voor hun elegante, modieuze tassen met een uniek ontwerp.

Laat je inspireren en koop jouw tas bij maeshillscollection.com

Wij zijn begonnen met Italiaanse tassen en hebben ons assortiment steeds meer uitgebreid. Inmiddels heeft Maes & Hills Collection een top aanbod, uiteenlopende van een Italiaanse design tas, een Socha laptoptas dames tot een luxueuze Liebeskind tas geschikt voor het dagelijkse leven, een dagje weg of een avond uit. Ben je opzoek naar een tas met een stoere uitstraling? Dan zijn de tassen van het Nederlandse merk Cowboysbag als Burkely perfect voor jou. Deze leren Cowboysbag en Burkely tassen zijn uiteraard gemaakt van hoogwaardig leer en hebben elk een nonchalant en tijdloos design, waardoor de tas past bij vrijwel elke gelegenheid. Maes & Hills Collection biedt een ruime keuze. De populaire Cowboysbag luiertas, een Burkely laptoptas en een Cowboysbag rugzak vind je allemaal terug in onze webshop. Voor de dagelijkse boodschappen vind je bij Maes & Hills boodschappentassen, winkelmandjes en boodschappentrolleys, die niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol en met een fris design. Zo is de Carlett boodschappentrolley zeer functioneel, de Andersen boodschappentrolley is gekend om de kwaliteit en innovatie, en ook Reisenthel is een award winning Duits merk. Ontdek de Reisenthel Carrybag, de Reisenthel Shopper of de Reisenthel Carrycruiser, winkelen kan niet beter dan dit!

Een Eastpak rugzak, een Kipling tas, of een Herschel rugzak

Ook de rugzakken zijn erg populair. De Kipling rugtas voor de kleintjes, de Eastpak rugzak met Eastpak etui alom bekend bij scholieren en de Herschel rugzak met z’n herkenbare retro stijl met riempjes. Ideaal voor school en vrije tijd. Ook de reistas, koffer en trolley van deze merken zijn ook erg populair, zoals de Eastpak Tranverz L. Overigens maken deze merken steeds meer 100% veganistische artikelen, er worden geen dierlijke producten meer gebruikt!

Maes & Hills, met stijl en fris design onderweg

Ben je op zoek naar een mooie laptoptas voor naar het werk, een reistas voor op vakantie of een boodschappentrolley voor de dagelijkse kleine boodschapjes? Een tas, rugzak of trolley die niet alleen praktisch is, maar ook schittert met stijl en fris design? Dan ben je bij Maes & Hills aan het juiste adres, voor alles wat je onderweg nodig hebt. 
Maes & Hills Collection staat voor kwaliteit en service. Tassen worden gratis verzonden binnen België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Oostenrijk. Betalen doe je vooraf of achteraf, op de manier die jij het prettigst vindt. Wil je toch nog ruilen of je geld terug? Ook dat kan binnen 100 dagen. En natuurlijk krijg je garantie! maeshillscollection.com voldoet aan de meer dan 100 testcriteria die door het webshop keurmerk Trusted Shops worden gebruikt, onder meer op het vlak van kredietwaardigheid, prijstransparantie, klantenservice, privacybescherming en leveringsgaranties, en behoort sinds augustus 2018 tot de door Trusted Shops gecertificeerde bedrijven. Trusted Shops wordt speciaal aanbevolen door de consumentenbescherming en door overheidsinstanties voor veilig online winkelen. Hebben we je overtuigd, bekijk dan snel ons aanbod van ruim 2000 produkten. Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd bereiken. Heel veel plezier met je nieuwe tas!